|
Культура міста
| |
Looken | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 16:28 | Повідомлення # 76 |
Сержант
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Молоді потрібно самій брати все в свої руки Але є ще одна проблема!!!Не має бабок
|
|
| |
Looken | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 16:43 | Повідомлення # 77 |
Сержант
| Коли в нас перестануть пити до посиніння?: -Коли бари всі по закривають? -коли всю водяру видудлять? Чи ще є якісь варіанти??? Напевне коли Бабки закінчаться
|
|
| |
БУБА | Дата: П'ятниця, 24.07.2009, 12:28 | Повідомлення # 78 |
Генерал-майор
Група: Депутати
| Ні, коли в людей зміняться життєві пріоритети. Коли люди займуться самовихованням і розвитком світогляду...
|
|
| |
Looken | Дата: Вівторок, 28.07.2009, 10:40 | Повідомлення # 79 |
Сержант
| Я думаю,що цього можна не чекати!!! В усіх на думкі тільки погуляти і все,ніхто міняти свої пріорітети не захоче,тому,що їм і так добре!!! А хто все ж таки поміняє,то це лише 10 відсотків від усього населення не більше...
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 28.07.2009, 10:59 | Повідомлення # 80 |
Генерал-майор
| Я б не сказав, що 10% це мало. Навпаки, 10% від кожного нового покоління - це істотний прогрес. Адже раніше чи пізніше соцільно несвідома частина залишиться у меншості і буде відчувати на собі моральний "тиск" більшості, приблизно такий, як зараз відчуває людина, яка зневажає наркотики та алкоголь, і людей, які ними зловживають. Питання лиш в тому, як досягти зміни життєвих пріоритетів та зміни системи цінностей у тих "імовірних" 10%???
|
|
| |
DVesna | Дата: П'ятниця, 07.08.2009, 11:29 | Повідомлення # 81 |
Рядовий
| Яка держава, така і молодь... це взаємозв'язано Не варто вимагати змін у людей, які не знали іншого життя...
А Я ТАКА...
|
|
| |
БУБА | Дата: Понеділок, 10.08.2009, 11:26 | Повідомлення # 82 |
Генерал-майор
| DVesna Що значить: "не варто вимагати змін", "не бачили іншого життя", як ви пропонуєте його показати? З ваших слів виходить, що людина яка прагне змін на краще, мусить взяти шефство над кількома довбограями і на деякий час дати їм все, щоб вони відчули смак до життя...? Якщо в когось немає "планів на життя", то причину потрібно шукати в першу чергу в собі, а не прекладати вину на державу. Скажу вам, цікаву позицію ви відстоюєте... "не варто вимагати змін" - іншими словами, не чіпайте його, він звичайне бидло, нехай і надалі веде собі антисоціальний образ життя (бухає, ширяється, краде, дебоширить), бо він не знав іншого життя, а раз так то він не мусить прагнути до кращого...
|
|
| |
DVesna | Дата: Вівторок, 15.09.2009, 10:28 | Повідомлення # 83 |
Рядовий
| Quote (БУБА) Що значить: "не варто вимагати змін", "не бачили іншого життя", як ви пропонуєте його показати? З ваших слів виходить, що людина яка прагне змін на краще, мусить взяти шефство над кількома довбограями і на деякий час дати їм все, щоб вони відчули смак до життя...? Якщо в когось немає "планів на життя", то причину потрібно шукати в першу чергу в собі, а не прекладати вину на державу. Скажу вам, цікаву позицію ви відстоюєте... "не варто вимагати змін" - іншими словами, не чіпайте його, він звичайне бидло, нехай і надалі веде собі антисоціальний образ життя (бухає, ширяється, краде, дебоширить), бо він не знав іншого життя, а раз так то він не мусить прагнути до кращого.. Лейтенант: Я поважаю вашу думку, і дуже б була рада аби ваші слова були правдою. Я сама за те, аби українці були високоморальною та культурною нацією. Але... Я постійно споглядаю, як хамство і грубіянство процвітає у нашій країні. Наприклад: в маршрутці 20-річний хлопчак не підійме свою "ж" аби поступитися місцем бабусі або вагітній. Досить часто трапляються в транспорті випадки, що люди ставали на ногу або штовхали але мало хто скаже "перепрошую"... загалом всі кажуть "ой". Я колись не витримала і сказала, що "ой" це не вибачення... Тоді люди на мене дивилися, як на інопланетянина. Це лише крапля в морі хамства і невічливості... Як можна надіятися, що невічливі люди скажуть тобі колись будь ласка і пропустять в двері... у них немає цього в "середині"... тому я писала про те, що в таких людей не варто вимагати змін, бо вони звикли до хамства та іншої манери поведінки не знають. Глибоко в душі я все таки маю надію, що такі люди виправляться і не будуть розкидати пляшки по вулицях міста та не топратимуть квітники... але проблема в тому, що вони не прагнуть змін... їм дуже комфортно так жити і наше щире прагнення змінити їх увінчається словами "та пішли ви..."(((
А Я ТАКА...
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 15.09.2009, 13:16 | Повідомлення # 84 |
Генерал-майор
| DVesna, не можу погодитись з вами... Бо як казала одна розумно людина: "Якщо немає волі до перемоги - не починай війну!" Якщо хтось відчуває, що у нього не вистачить "натхнення" сіяти добро, то краще такій людині зізнатись собі і іншим, що вона з хамством за одно. Ваша позиція "не займай бидло, бо йому так добре" - хибна і спонукає до байдужості, а байдужість породжує хамство... Стосовно бидла зі стажем - якщо совість у ньому заснула на віки, то страх ніколи не дрімає! Не можна привчити, але можна заставити!!! А заставити можна, лиш все та ж банальна байдужість... перетерпіли, забулись, а бидло лиш ствердилось у своїй безнаказаності.
|
|
| |
Oksanka | Дата: Вівторок, 15.09.2009, 19:38 | Повідомлення # 85 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| Quote (БУБА) якщо совість у ньому заснула на віки, то страх ніколи не дрімає! Не можна привчити, але можна заставити!!! А заставити можна, лиш все та ж банальна байдужість... перетерпіли, забулись, а бидло лиш ствердилось у своїй безнаказаності. Які золоті слова!!! Я теж за те!!! Цілком із вами згідна!
|
|
| |
DVesna | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 13:28 | Повідомлення # 86 |
Рядовий
| Поважаю Вашу думку, але залишаюся при своїй...
А Я ТАКА...
|
|
| |
БУБА | Дата: Понеділок, 28.09.2009, 11:25 | Повідомлення # 87 |
Генерал-майор
| DVesna, ви залишаєтесь при своїй "думці" принципово, щоб проявити твердість? Чи просто вирішили закрити тему у зв'язку з відсутністю переконливих аргументів? Quote (DVesna) Я сама за те, аби українці були високоморальною та культурною нацією. Як говорив В'ячеслав Чорновіл: "Україна починається з тебе..." Тому давайте будемо виховувати себе, своїх ближніх і потихеньку у нас все налагодиться.
|
|
| |
DVesna | Дата: Вівторок, 06.10.2009, 13:55 | Повідомлення # 88 |
Рядовий
| Я все таки залишаюся при своїй думці і зовсім не планувала закрити тему. Взагалі-то тут повинні обговорюватися культурні заходи нашого міста, а не наводитися один одному аргументи. Проте... Я не збираюся усіх переконували у своїй правоті, навпаки... я поважаю думку кожного... і не намагаюся переконати у чому будь-кого Мені цікаво, якщо пан "БУБА" думає за усіх та переживає за культуру наших ближніх, то хочеться запитати, що Ви особисто зробили, аби той самий алкашик з Вокзалу став культурною людиною, а не плювава перехожим під ноги та не можився перед усіма. Що Ви особисто зробили, аби полончани ставши в автобусі на ногу навчилися казати "Вибачте" а не "ОЙ". Наведіть хоч один аргумент вашого діяння та агітації культарного життя. Можливо тоді, Ваша думка буде слушна уваги...
А Я ТАКА...
|
|
| |
БУБА | Дата: Четвер, 08.10.2009, 09:52 | Повідомлення # 89 |
Генерал-майор
| Якщо говорити про практичну сторону цього питання, то можу сказати, що наступаючи мені на ногу люди зазвичай вибачались, а якщо "не здогадувались" одразу, то "здавались" перед загрозою конфлікту на протязі хвилини ))))), а "алкашика з Вокзалу" я використовую у якості практичного прикладу того що буде з людиною, яка веде асоціальний спосіб життя. Повірте, це серйозний і дієвий мотиватор... Як я вже говорив, впливати в першу чергу потрібно на ближніх, тому пропаганда в основному зачіпає моїх друзів і рідних. Скажу вам, що позитивна тенденція є! І я вважаю, що це все ж таки щось... Quote (DVesna) Взагалі-то тут повинні обговорюватися культурні заходи нашого міста, а не наводитися один одному аргументи. - Пригадайте з фрази на яку тему ви почали переписку в даному розділі, а потім робіть зауваження...
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 23:42 | Повідомлення # 90 |
Підполковник
| Quote (DVesna) Мені цікаво, якщо пан "БУБА" думає за усіх та переживає за культуру наших ближніх, то хочеться запитати, що Ви особисто зробили, аби той самий алкашик з Вокзалу став культурною людиною, а не плювава перехожим під ноги та не можився перед усіма Повністю вас підтримую!!! Про які культурні заходи можна говорити,коли їх нікому проводити! Керівництво культури міста заняте буханням та розкраданням держ. б"юджету!
|
|
| |
|
|
| |