Влада Полонного
|
|
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 09.04.2010, 23:27 | Повідомлення # 196 |
Полковник
Група: Місцеві
Статус: Offline
| evo4k@, спочатку на моє питання треба дати відповідь, а не кидати свої дешеві трюки
|
|
| |
evo4k@ | Дата: Субота, 10.04.2010, 10:09 | Повідомлення # 197 |
Сержант
| kentavr2037, Прочитавши твоє "питання" я не знайшла в ньому конкертики....А готова відповісти на будь-яке, так, що сформулюй його правильно, тоді й поговоримо. А судячи з твоєї відповіді імена ти називати все ж таки боїшся, з цього випливає висновок, що ведеш "із кимось" подвійну гру...
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Неділя, 11.04.2010, 01:25 | Повідомлення # 198 |
Полковник
| боїшся ти а я вже забувся, що це таке боятися вже дуже давно, привикли переводити стрілки, стрілочники ..... вашу Юльку потрібно судити.
|
|
| |
slavko1 | Дата: Неділя, 11.04.2010, 15:00 | Повідомлення # 199 |
Рядовий
| Так влада в Полонному і районі дуже чесна працьовита та відповідальна якщо не брати до уваги декілька моментів-в місті і районі відкриваються в основному одні пивнушки,а як і відкривається якесь промислове виробництво то з відкатами хто скаже яку суму вимагав від інвесторів Розумний,Мельник та компанія щоб відкрити швейний цех?суми я теж нажаль не знаю але знаю що відкат таки був отриманий,ідемо далі почалася будуватися вже дуже давно школа в Буртині питання чому пан Мельник лобіював інтереси Славутської фірми коли наш Полоннський Агробуд міг би виконати це замовлення швидше і дешевше?Чому влада покриває таких корупціонерів як Калинка та компанія?відповім бо ця влада сама така корумпована! Це не повний перелік того яка в нас гарна влада,а хто захищає колишніх рекитирів а нині сумлінну патріотичну владу то хай це залишиться на його совісті!
si vis pacem,para bellum
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 01:30 | Повідомлення # 200 |
Полковник
| 15.00 згоден але люди вже на цю швейку почали ображатися, і на це є багато причин
|
|
| |
БУБА | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 11:19 | Повідомлення # 201 |
Генерал-майор
Група: Депутати
| Quote (evo4k@) Дивлячись на Вас, не розумію куди це все котиться...Людина яка "керує" районом - без освіти й грамотності... Мені важко збагнути чому ви так примітивно розставляєте акценти (увага! я не хочу сказати, що ви примітивні)? Повторюся, закон дозволяє займати посаду голови міської ради людині без вищої освіти! Які можуть бути претензії у цьому плані? Я не стаю на чийсь захист, просто якщо піднімати на обговорення, то дійсно вагомі факти.
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 18:59 | Повідомлення # 202 |
Полковник
| я знаю одне новий голова райради робив і робить хочь щось
|
|
| |
evo4k@ | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 15:25 | Повідомлення # 203 |
Сержант
| Большинство имеет за собой власть, но не право; меньшинство всегда имеет за собой право.
|
|
| |
evo4k@ | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 15:27 | Повідомлення # 204 |
Сержант
| Демократия — говори, что думаешь, коммунизм — думай, что говоришь (таке враження, що в нас зараз панує КОМУНІЗМ)
|
|
| |
Капосна | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 16:22 | Повідомлення # 205 |
Рядовий
| kentavr2037, "я знаю одне новий голова райради робив і робить хочь щось" чи не могли б Ви розповісти що він зробив і що планує зробитити обіймаючи таку посаду!!?? Прочитавши статтю у газеті "Новий шлях" про нове керівництво районної ради, мені здалося що Олександра Миколайовича обрали не зовсім демократичним шляхом, чому до бюлетня для голосування було внесено лише одне прізвище? Це якось дивно...і мені щось не дуже віриться що більше не було достойних кандидатів на цю посаду!!!
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 16:29 | Повідомлення # 206 |
Полковник
| ваша достойна кандидатура? як нема достойних, то можливо на даний час він всіх задовільняє? не подобається, подавайте протест у вас же демо кратія
|
|
| |
evo4k@ | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 16:36 | Повідомлення # 207 |
Сержант
| Слово "демократія" пишеться разом...
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 16:40 | Повідомлення # 208 |
Полковник
| (Домохозяйка дала значение слова демократия)
|
|
| |
Капосна | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 16:41 | Повідомлення # 209 |
Рядовий
| kentavr2037, ну поживемо побачимо як воно буде далі!! Просто цікаво що Олександр Миколайович зробив і що планує зробитити обіймаючи таку посаду!!?? розкажіть будь-ласка коротенько!!!
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 16:43 | Повідомлення # 210 |
Полковник
| всі мої розповіді вам не цікаві навіщо я буду пусте тут перефразовувати, і в мене багато роботи
|
|
| |