Локальна мережа
|
|
Pluto | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 09:54 | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Питання до усіх відвідувачів даної теми: хтось колись задумувався про створення такої мережі? Бо я лише з навчання повернувся, а там локалка була - так звик, що виникло питання: а чому ж в Полонному такого немає???
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 16:19 | Повідомлення # 2 |
 Admin
Група: Депутати
| мабуть не доросли ми ще до такого! Та й для цього треба провайдера, який через своэ покриття створить сеть!
|
|
| |
Angel_OSO | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 16:32 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Певно питання не в тому чи доросли, а чи є в тому потреба серед населення?Доростуть, було б до чого тягнутись). і як можна було б покрити місто, в нас приватний сектор превілеює. особисто я в тому зацікавлений, скільки спілкуюсь з людьми з інших міст України, де є локалка, так вони в захваті. Уявити собі локалка для цілого міста, де кожен бажаючий який має ПК, може підключитись, і обмінюватись інфо без обмежень трафіку, грати в ігри (без пін-проблем), розмовляти наприклад через Netspeakerfone, фактично безкоштовно,
Мы можем простить ребенка который боится темноты. Истинная трагедия жизни - это когда взрослый боится света.
|
|
| |
Pluto | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 22:12 | Повідомлення # 4 |
 Сержант
| Ангел правду каже... Потрібне лише бажання! Чи в нас люди знають про такі можливості??? Я б, наприклад, і без нета провів собі таку,якби існувала в нас
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 10.11.2008, 22:26 | Повідомлення # 5 |
 Admin
| Нажель нема, та про яку локалку зараз може бути мова, якщо у нас лише близько року як нормальний інтрернет з'явився "ОГО". А раніше і цього не було! Ну може через років 3-4 і сеть з'явиться, а раніше -навряд!
|
|
| |
Angel_OSO | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 01:42 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Треба розпіарит сайт міста, бо людей реально мало тут, а поговорити, є про що) так локалка тут явно має перевагу, перед інетом)
Мы можем простить ребенка который боится темноты. Истинная трагедия жизни - это когда взрослый боится света.
|
|
| |
Pluto | Дата: Середа, 12.11.2008, 18:06 | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| Люди, а як на рахунок локалки? Чому від теми всі ухиляються??? То ж реальну штуку пропоную...
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 12.11.2008, 18:43 | Повідомлення # 8 |
 Admin
| Quote (Pluto) Люди, а як на рахунок локалки? Чому від теми всі ухиляються??? То ж реальну штуку пропоную... ну як пропонуєш, то й втілюй її в життя!
|
|
| |
bvc | Дата: Четвер, 13.11.2008, 09:09 | Повідомлення # 9 |
 Лейтенант
Група: Рідня
| Pluto, Діло в тому, що якраз і нереально.Щоб будувати локалку треба знати її структуру. Пошукай в інеті та почитай, можливо щось і зрозуміїш. А для початку скажу, що Л/М будується в компактно і густонаселених місцях (будинок-мікрорайон-район-місто) . І ще одне найважливіше довжина кабеля між точками з'єднання не повина перевищувати 100метрів.
Повідомлення відредагував bvc - Четвер, 13.11.2008, 10:38 |
|
| |
Pluto | Дата: Четвер, 13.11.2008, 19:36 | Повідомлення # 10 |
 Сержант
| Дякую за пораду... Структуру я знаю нормально і все це розумію... Відтстань - не така вже невирішувана проблема!!! Я тему створив для того, щоб побачити чи є в мене однодумці!!! Чи знають в нас користувачі ПК про її можливості!? А потім можна попробувати і втілити
|
|
| |
Pluto | Дата: Четвер, 13.11.2008, 19:41 | Повідомлення # 11 |
 Сержант
| А щодо з"єднання, то також без проблем: комунікатор на 5 портів коштує 65 грн... Хіба 100 м. додаткової сєті цього не вато???
Повідомлення відредагував Pluto - Четвер, 13.11.2008, 19:45 |
|
| |
Pluto | Дата: Четвер, 13.11.2008, 19:43 | Повідомлення # 12 |
 Сержант
| Quote (Pluto) ну як пропонуєш, то й втілюй її в життя! А ви під"єднаєтесь ??? Не питання!!!
|
|
| |
Angel_OSO | Дата: Четвер, 13.11.2008, 19:55 | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| Можна підключати, по районах міста. з часом їх обєднати, як набереться достатня кількість користувачів. треба знати чи є така потреба, взагалі, серед користувачів ПК
|
|
| |
bvc | Дата: Четвер, 13.11.2008, 20:47 | Повідомлення # 14 |
 Лейтенант
Група: Рідня
| Quote (Pluto) А щодо з"єднання, то також без проблем: комунікатор на 5 портів коштує 65 грн... Хіба 100 м. додаткової сєті цього не вато??? Як ти це собі уявляєш ? Відстань між машинами 300м 1) 65х2=130гр.+300х1гр.=430гр. це матеріали що скажим не несутьєво а дальше якраз і починається: Підвіска кабеля : не по кілочках будиш прокладати кабель Живлення активного обладнання в проміжках між кінцевими споживачами. Описувати далі?
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 13.11.2008, 20:53 | Повідомлення # 15 |
 Admin
| По суті, цим повині займатися не аматори, а справді хто це вміє! краще для них було б просто платити кілька гривень в місяць! Тобто для цього потрібна якась спеціалізована фірма!
|
|
| |