Локальна мережа
|
|
bvc | Дата: Четвер, 13.11.2008, 20:56 | Повідомлення # 16 |
 Лейтенант
Група: Рідня
Статус: Offline
| Quote (Angel_OSO) Можна підключати, по районах міста. з часом їх обєднати, як набереться достатня кількість користувачів. треба знати чи є така потреба, взагалі, серед користувачів ПК Я згідний. Будуйте спочатку домові- об'єднуйтесь в районні а далі буде видно.
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 13.11.2008, 21:47 | Повідомлення # 17 |
 Admin
Група: Депутати
| Quote (bvc) Я згідний. Будуйте спочатку домові- об'єднуйтесь в районні а далі буде видно. І все ж, на мою думку, самим не справитись! Треба мати реально хорошо "командувача" цього проекту і деяку суму грошей! Pluto , відкривай фірму, збирай камітал і роби жителям міста хороше діло та ще й сам заробиш! Ідея хороша, я підтримую!
|
|
| |
bvc | Дата: Четвер, 13.11.2008, 22:07 | Повідомлення # 18 |
 Лейтенант
| Quote (Admin) І все ж, на мою думку, самим не справитись! Треба мати реально хорошо "командувача" цього проекту і деяку суму грошей! Pluto , відкривай фірму, збирай камітал і роби жителям міста хороше діло та ще й сам заробиш! Ідея хороша, я підтримую! І я теж.
|
|
| |
Pluto | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 10:49 | Повідомлення # 19 |
 Сержант
Група: Місцеві
| Quote (bvc) Pluto , відкривай фірму, збирай камітал і роби жителям міста хороше діло та ще й сам заробиш! Ідея хороша, я підтримую! Не питання !!! Абино лише людей з ПК у нас вистачало!!! На жаль статистики по місту я не знаю.... Можливо ви знаєте? Хоча б по Центру і Вокзалу?
Повідомлення відредагував Pluto - П'ятниця, 14.11.2008, 10:50 |
|
| |
bvc | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 11:33 | Повідомлення # 20 |
 Лейтенант
| Quote (Pluto) Не питання !!! Абино лише людей з ПК у нас вистачало!!! На жаль статистики по місту я не знаю.... Можливо ви знаєте? Хоча б по Центру і Вокзалу? На жаль такої статистики не маємо. Якщо хачиш цим займатися то сам повиниен зібрати маркетингову інфу та працювати в цьому напрямку.
Повідомлення відредагував bvc - П'ятниця, 14.11.2008, 11:57 |
|
| |
mbodya | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 22:07 | Повідомлення # 21 |
 Лейтенант
Група: Депутати
| Мені здається що наit місто комп'ютеризувалося досить непогано! майже в кожного 5 э Пк!! так що Pluto, взявся за ідею то значить і втілюй її у реальність
|
|
| |
bvc | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 11:55 | Повідомлення # 22 |
 Лейтенант
| Quote (mbodya) Мені здається що наit місто комп'ютеризувалося досить непогано! майже в кожного 5 э Пк!! так що Pluto, взявся за ідею то значить і втілюй її у реальність Одне діло ідея-це саме просте, а спроектувати та узгодити в різних інстанціях та втілити в життя-на це потрібно кошти і не малі .
Повідомлення відредагував bvc - Понеділок, 17.11.2008, 11:57 |
|
| |
bvc | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 11:39 | Повідомлення # 23 |
 Лейтенант
| Мабуть Pluto впевнився , що "міська локальна мережа" нам пока , що не світить та покинув тему . <_<
|
|
| |
Rudy | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 14:07 | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Я цілком згоден з цією думкою , кличте я приєднаюсь!!!!!!
|
|
| |
Pluto | Дата: Субота, 29.11.2008, 20:18 | Повідомлення # 25 |
 Сержант
| Ну-ну!!! Як то не світить??? Може і не світить, але якщо так, то потрібно засвічувати!!! Нічого я не покидав, до речі...
|
|
| |
bvc | Дата: П'ятниця, 13.02.2009, 22:58 | Повідомлення # 26 |
 Лейтенант
| Малі локалки вже діють мабуть пора подумати над їх об'єднанням???
Повідомлення відредагував bvc - П'ятниця, 13.02.2009, 22:59 |
|
| |
saikl | Дата: П'ятниця, 12.06.2009, 08:26 | Повідомлення # 27 |
 Рядовий
| Я дивлюсь тема залягла мертвим грузом? Бажання підняти це питання ще присутнє? Якщо так, то пишіть.
|
|
| |