Пропозиції що до сайту
|
|
Admin | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 18:34 | Повідомлення # 46 |
Admin
Група: Депутати
Статус: Offline
| НУ за форум ти правий, от тільки активних треба людей для цього! А то я дивлюся на тих хто реєструється - полазили по сайту, подивились фото, а на форум навіть ногою не ступають! Таких багато...
|
|
| |
Pluto | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 21:08 | Повідомлення # 47 |
Сержант
Група: Місцеві
| Шкода, звісно, що так... Але потрібно над цим працювати!!!
|
|
| |
sonydv | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 17:43 | Повідомлення # 48 |
Рядовий
Група: Рідня
| Народ ви живете в УКРАЇНІ тому сайт повинен бути УКРАЇНСЬКОЮ мовою. Але від російського варіанту не відмовлюся.
|
|
| |
Admin | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 17:47 | Повідомлення # 49 |
Admin
| Quote (sonydv) Народ ви живете в УКРАЇНІ тому сайт повинен бути УКРАЇНСЬКОЮ мовою. Але від російського варіанту не відмовлюся. Я колись уже писав і повторюсь знову - спочатку треба довести українську версію до ідеального стану, а вже потім думати і про російську! Тим паче більшість наших користувачів, ці що вже зареєстровані, відписують на українській!
|
|
| |
bvc | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 19:49 | Повідомлення # 50 |
Лейтенант
| sonydv, Quote (Admin) спочатку треба довести українську версію до ідеального стану, а вже потім думати і про російську! Давай разом і подумаєм над цим. На мою думку треба побільше однодумців які підтримують цей сайт.А ми з свого боку допоможемо АДМІНУ
|
|
| |
Admin | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 19:56 | Повідомлення # 51 |
Admin
| Quote (bvc) Давай разом і подумаєм над цим. На мою думку треба побільше однодумців які підтримують цей сайт.А ми з свого боку допоможемо АДМІНУ Я буду всім за це щиро вдячний! Зі свого боку, прикладу усіх зусиль для розвитку цього ресурсу!
|
|
| |
bvc | Дата: Четвер, 20.11.2008, 00:50 | Повідомлення # 52 |
Лейтенант
| Quote (rhjvcz) давайте краще рекламу сайту робити... Ми працюєм над цим, а ви?
|
|
| |
Kopernikus | Дата: Субота, 29.11.2008, 22:43 | Повідомлення # 53 |
Лейтенант
| Quote (Admin) Я буду всім за це щиро вдячний! Зі свого боку, прикладу усіх зусиль для розвитку цього ресурсу! Скiльки (USD) треба для переходу на com.ua i чим буде унiкальним i оригiннальним.
|
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 30.11.2008, 22:01 | Повідомлення # 54 |
Admin
| Quote (Kopernikus) Скiльки (USD) треба для переходу на com.ua i чим буде унiкальним i оригiннальним. Для переходу нам потрібно близько 6 баксів (половина з яких уже є). Нова адреса буде легше запамятовуватись та сприйматись, а також відкриються нові можливості для розвитку сайту.
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 12:10 | Повідомлення # 55 |
Admin
| Перше що ми зробимо, коли переїдемо - це змінемо дизайн сайту!
|
|
| |
Авиатор | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 12:11 | Повідомлення # 56 |
Підполковник
Група: Справжні Полончани
| Небольшое предложение, которое, как я надеюсь, позволит немного облегчить вливание в коллектив новичков. На многих форумах (если не сказать на всех) есть ветка типа: "Я Новенький" или "Принимайте новичка",... Просто для многих людей, не обладающих коммуникабельностью в нужной мере, сложно начать общаться. В качестве примера могу привести форум: Форестер-Клуб
|
|
| |
bvc | Дата: Субота, 14.02.2009, 00:45 | Повідомлення # 57 |
Лейтенант
| Quote (Авиатор) Небольшое предложение, которое, как я надеюсь, позволит немного облегчить вливание в коллектив новичков. На многих форумах (если не сказать на всех) есть ветка типа: "Я Новенький" или "Принимайте новичка",... Просто для многих людей, не обладающих коммуникабельностью в нужной мере, сложно начать общаться. В качестве примера могу привести форум: Форестер-Клуб Щось в цьому є. Підтримаємо новачків.
|
|
| |
Авиатор | Дата: Субота, 14.02.2009, 23:24 | Повідомлення # 58 |
Підполковник
Група: Справжні Полончани
| Можливо потрібно створити розділ "Вітання"? Адже є дні народження, свята. Наприклад, сьогодні чудове свято, хочеться привітати всіх закоханих, а де це зробити?
|
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 15.02.2009, 12:02 | Повідомлення # 59 |
Admin
| Пропозиції враховані і реалізовані! Свят мало - це перші що прийшли в голову! Всі інші користувачі можуть створити самі!!!!!
|
|
| |
BUBA | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 13:52 | Повідомлення # 60 |
Лейтенант
Група: Місцеві
| Пропоную на форумі, у розділі "відпочинок", створити групу "хоббі", а у ній вже теми по вподобанням. Думаю буде актуально, оскільки знайти людей зі спільними інтересами не так то просто.
|
|
| |