Медицина в м.Полонне
|
|
Rubmaz | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 05:23 | Повідомлення # 16 |
Підполковник
Група: Місцеві
Статус: Offline
| kentavr2037, Називайте конкретні імена!Чи також боїтеся!Фахівець не визначається віком!І не всі хто платить той дурень!Довгаль молодший,хоча і платив але дивіться який фахівець!Гладишко!Та багато інших!
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 05:27 | Повідомлення # 17 |
Підполковник
| БУБА, Таке відчуття що ти недорозумієш текст!Молодий спеціаліст завжди починає із зарплати,а в зубах несуть вже потім,головне(на жаль) що іноді до цих зубів він починає думати про свиней!
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 12:02 | Повідомлення # 18 |
Генерал-майор
Група: Депутати
| Quote (kentavr2037) бездарність та безвідповідальність лікарів. де приклади??? це по темі !!!!!!! Приклади????? Ви що ніколи не були в лікарні?????? Приклади... Близьку мені людину впродовж тривалого часу лікували від... радикуліту, потім поклали в "нервологію" з діагнозом ... ... ... (пропускаю матюки) "защємлєніє нерва"!!!! Коли дійшло, що "лікуватися" в Полонській ЦРЛ небезпечно - поїхали в Київ. Виявилось, все набагато банальніше... .... ... - метастази, рак, 4ступінь... Нормальний лікар ледь не "заплакав" над історією хвороби і діагнозами наших лікарів. Сказав, що при усій повазі до колег по професії, ... Quote (kentavr2037) Нормальний лікарі вже давно живуть не на зарплату а на що голубе, приклад ????????? Ви справді "не розуміючий" чи запитуєте, щоб підтримати переписку????
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 12:25 | Повідомлення # 19 |
Генерал-майор
| Quote (Rubmaz) БУБА, Таке відчуття що ти недорозумієш текст!Молодий спеціаліст завжди починає із зарплати,а в зубах несуть вже потім,головне(на жаль) що іноді до цих зубів він починає думати про свиней! - я недорозумію лише недорозумілих. Яку частину, якого тексту на вашу думку, я недорозумів??? Усі починають із зарплати..., свині теж не за день виростають! І до роботи і до господарства потрібно докласти зусиль і часу. Конкретну віддачу від однго та від іншого можна отримати приблизно за однаковий час. Але є "барани" які підсвідомо розуміють пезперспективність докладання зусиль до самовдосконалення у професії. Тому і складається так, що вчились на лікарів, але ті хто з талантом, справді займаються лікуванням людей, а інших більш "тягне" до сільського господарства, або у політику...
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 16:34 | Повідомлення # 20 |
Підполковник
| БУБА, Вітаю! Нарешті за весь час спілкування з вами отримав хоч одну нормально-тверезу відповідь! "Свині теж не за день виростають" - тому і повинен кожен займатись своєю справою!
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Середа, 02.12.2009, 22:41 | Повідомлення # 21 |
Полковник
| ЯКА ОПЛАТА, ТАКА І ЯКІСТЬ надання медичних послуг
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Четвер, 03.12.2009, 04:41 | Повідомлення # 22 |
Підполковник
| kentavr2037, Респект! Хоч одна нормальна людина з"явилась!Яка зрозуміла залежність між керівництвом-зарплатнею та наданням послуг! А лікарі у нас не дурніші за інших!Одне діло,що не вистачає обладнання і нікому над цією проблемою працювати!
|
|
| |
БУБА | Дата: П'ятниця, 04.12.2009, 09:54 | Повідомлення # 23 |
Генерал-майор
| kentavr2037, тобто, ви хочете сказати, що лікарі дійшли до того цинізму, що навмисне занижують ефективність лікування, бо вважають, що їхня праця оплачується не належним чином???
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Неділя, 06.12.2009, 07:21 | Повідомлення # 24 |
Підполковник
| Цілковито згідний з кентавром!Низькі зарплатні думаю впливають не тільки на лікарів,але і на представників інших професій у нашому місті.Що і породжує хабарництво та цинізм в усіх.
|
|
| |
БУБА | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 13:33 | Повідомлення # 25 |
Генерал-майор
| Тупо...
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Вівторок, 08.12.2009, 06:38 | Повідомлення # 26 |
Підполковник
| Зате справидливо.
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 08.12.2009, 10:03 | Повідомлення # 27 |
Генерал-майор
| "Тупо" не буває "справедливо".
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Середа, 16.12.2009, 12:01 | Повідомлення # 28 |
Полковник
| по темі. не втратити хоча б і те що зараз маємо в лікарні, і велика дяка нашому земляку за допомогу лікарні, і я горджусь тим що мій батько був з Михайлом Васильовичем в одному класі, побільше таких прикладів від наших земляків
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 07:42 | Повідомлення # 29 |
Підполковник
| Хто,знає нові розцінки на працевлаштування у лікарню?Приєднуйтесь! Тепер у деяких амбулаторних відділень у лікарні робочий день починається не як раніше о 8.00,а набагато раніше о 6.00!Цікаво чи їм доплачують за це?
|
|
| |
БУБА | Дата: Понеділок, 01.02.2010, 13:32 | Повідомлення # 30 |
Генерал-майор
| Про працевлаштування не в курсі... Знаю, що подовжити групу інвалідності на міжрайонній МСЕК коштує одну - дві пенсії, в залежності від випадку.
|
|
| |