Неділя, 29.06.2025, 21:26
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Які критерії важливі при виборі будинку для літніх людей
la2217596Дата: Четвер, 20.03.2025, 12:18 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Планую обрати заклад для близької людини з хворобою Паркінсона, тому хочу розібратися в головних критеріях. Що найважливіше: спеціалізація персоналу, фізична реабілітація, харчування? Діліться досвідом, які будинки дійсно заслуговують на увагу!

kircenkotamaraДата: П'ятниця, 21.03.2025, 09:28 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Під час вибору будинку престарілих для моєї бабусі, я зупинився на пансіонаті "Грааль". Це було правильне рішення, оскільки тут надається повний спектр послуг для людей із захворюваннями, як Альцгеймер та Паркінсон https://gral.org.ua/doglyad....kinsona особливо важливо, що тут є не лише медичний догляд, а й психологічна підтримка, яка допомагає людям зберігати свою гідність і почуття самостійності. Моя бабуся, незважаючи на свої проблеми, змогла адаптуватися до нового середовища завдяки підтримці персоналу і дружньому колективу. Крім того, сам пансіонат знаходиться в чудовому місці, де спокійна атмосфера і природа допомагають зберігати емоційний баланс. Це місце, де старість не здається тягарем, а шансом на нове життя, сповнене турботи та уваги.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: