Wi-Fi
|
|
Admin | Дата: Субота, 15.11.2008, 20:47 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Депутати
Статус: Offline
| Wi-Fi досить швидко розвивається по всій території нашої країни, цікаво через скільки воно з'явиться і у нас в Полонному? Хто, що думає з цього приводу!
|
|
| |
bvc | Дата: Субота, 15.11.2008, 20:57 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Рідня
| Дуже скоро, тільки в нас в місті немає такихмісць де потрібноWi-Fi Як тільки знайдеться таке місце можна буде працювати в цьому напрямку. Ваші пропозиції , щодо таких місць?
|
|
| |
Admin | Дата: Субота, 15.11.2008, 21:15 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Депутати
| Ну зазвичай такими місцями є місця, де велике скіпчення людей! Мені здається, зараз це можна зробити в Барі "Казанова". Там багато людей, до тогож туди приходять обідати досить ділову люди, яким воно може знадобитись! Можливе ще "Асторія" але туєї аудиторії я не знаю!
|
|
| |
bvc | Дата: Субота, 15.11.2008, 23:38 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Якраз як на мою думку в Казанова приходять ті кому інет вже на той момент не потрібен.
|
|
| |
NINA_RICHI | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 00:08 | Повідомлення # 5 |
Майор
Група: Справжні Полончани
| в Казанову приходять від нього відпочивати
|
|
| |
bvc | Дата: Середа, 19.11.2008, 23:30 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Від напруженого трудового дня однм словом ТРУДЯГИ
|
|
| |
bvc | Дата: Неділя, 23.11.2008, 22:25 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Що-до технології Wi-Fi то таку послугу в Полонному та Понінкі надає Інфоком але по принципу точка-мультіточка.
|
|
| |
Авиатор | Дата: Середа, 21.01.2009, 01:34 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
Група: Справжні Полончани
| Wi-Fi удобен не только в кафе, клубе,..., но и дома. Я столкнулся с проблемой при переезде в новую квартиру. После ремонта я с ужасом понял, что о доступе в И-нет забыл, а потому придется по-говой ложить провода... Ремонт было жалко. После изучения рынка понял, чт Wi-Fi это мое. Поставить дома точку обошлось в 600 грн., но зато никаких других хлопот. С ноутбуком теперь спокойно перемещаясь по квартире всегда он-лайн. Скорость очень даже ничего. Удобная штука!
|
|
| |
Oksanka | Дата: Середа, 21.01.2009, 11:35 | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| ех... розумію я вас. Інтернет з часом стає залежністю((( (я не маю на увазі ті випадки, коли інтернет - це робота)
|
|
| |
ekosystemlvivua | Дата: П'ятниця, 17.05.2024, 17:38 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
Група: Місцеві
| швидкі зарядні станції для електромобілів із функцією wifi <a href="https://ekozaryad.com/ua/domashni-zs" target="_blank">домашні зарядні станції для електромобілів</a>
|
|
| |