Переписка "не по темі"
|
|
БУБА | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 31 |
Генерал-майор
Група: Депутати
Статус: Offline
| Quote (kentavr2037) на червоний колір кидається індик - а неадекватно відповідає на запитання - баран. kentavr2037, нагадаю шкільний курс біології - усі тварини, окрім приматів, ДАЛЬТОНІКИ! Вони сприймають світ у чорно-білих відтінках. Quote (Rubmaz) Буба,як завжди,спригнув із теми - поверніть її у конструктивне русло...
|
|
| |
FANTOM | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 32 |
Рядовий
Група: Місцеві
| Неа це часом Сергій
...Что я здесь делаю? И зачем?...
|
|
| |
Rubmaz | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 33 |
Підполковник
| Oksanka, Не спілкуйтесь!Додому ніхто не запрошує!
|
|
| |
Rubmaz | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 34 |
Підполковник
| kentavr2037, Бубина біологія була написана за комунізму,тому і містить так багато помилок,що не за його бажанням вплинуло на його освідченність у цих питаннях!Освіта у місті не на найвищому місті!Про що,говорити,якщо інтернет не всі бажаючі можуть підключити!
|
|
| |
FANTOM | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| А Oksanka - це часом не Оксана? Чому не нік якийсь? Хоча і нік можна за нефіг розшифрувати ну тіп "yarem" і відразу зрозуміло що це Рома.
...Что я здесь делаю? И зачем?...
Повідомлення відредагував FANTOM - П'ятниця, 17.10.2008, 21:47 |
|
| |
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 36 |
Полковник
| До реччі!Буба це і є адмін!Буба,як завжди,спригнув із теми і побіг задовільняти своє єго! згоден, цар найшовся, хочу лишаю хочу викидаю із сайту, дивися а то з сайтом будуть проблеми !!!!!!
|
|
| |
Oksanka | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 37 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| Це добре, що не Анатолій, бо я вже злякалась, що знайомого, суттєво старшого чоловіка обізвала дибілом. До речі, стосовно ніка, то він у мене практично ніколи не змінюється, лиш іноді додоється ще одна абревіатурка. А я таки Оксанка!
|
|
| |
Rubmaz | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 38 |
Підполковник
| kentavr2037, Спасибі!І я ,рахую,що форум для всіх бажаючих людей,де кожен може висловити свою думку та ділитись корисною інформацією.А не тією,яку хочуть чути певні....!
|
|
| |
|
БУБА | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 40 |
Генерал-майор
| Quote (Rubmaz) Бубина біологія була написана за комунізму,тому і містить так багато помилок,що не за його бажанням вплинуло на його освідченність у цих питаннях! - дайте зсилку на ресурс де доводиться, що я помиляюсь. Quote (Rubmaz) Освіта у місті не на найвищому місті!Про що,говорити,якщо інтернет не всі бажаючі можуть підключити! - де логічний звязок між рівнем шкільної освіти та фінансовими можливостями потенційних користувачів інтернету? Quote (kentavr2037) цар найшовся, хочу лишаю хочу викидаю із сайту, дивися а то з сайтом будуть проблеми !!!!!! - по-перше: свої примітивні погрози залиште при собі; по-друге: викидаються лиш беззмістовні пости, або пости не по темі і якщо ви гадаєте, що усі будуть байдуже спостерігати як деякі безвідповідальні учасники "захламлюють" форум, то ви помиляєтесь; по-третє: адмін - це інша особа, вмикніть мозок і почитайте мою з ним переписку, зауважую, що не маю схильності запитувати у "себе" порад і надавати "собі" пропозиції.
|
|
| |
Admin | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 41 |
Admin
| Спраді, знайшли тему для обговорення! Миріться шановні!
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 42 |
Полковник
| усі будуть байдуже спостерігати як деякі безвідповідальні учасники "захламлюють" форум у вас тут на форумі учасників стільки, що і не протиснутися !!!!!!!
|
|
| |
Oksanka | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:48 | Повідомлення # 43 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| Та ми ніби і не сварились, просто звикла до останнього відстоювати свої інтереси (що властиво форумчанам)! Це цілком відповідає природі мого характеру. А щодо аватарки, то щоразу коли я вирішую її поставити - виникає проблема з вибором. Може хтось щось порадить?
|
|
| |
БУБА | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:48 | Повідомлення # 44 |
Генерал-майор
| Не хочу показатись грубим, але відсутності достатньої кількості учасників на форумі, дехто мусить завдячувати своєю присутністю...
|
|
| |
Admin | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:48 | Повідомлення # 45 |
Admin
| У нас аватарок багато, подивися троха, оціни і вибере, яка найбульше відповідає тобі, твому образу або просто повеселись!
|
|
| |