Переписка "не по темі"
|
|
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 16 |
Полковник
Група: Місцеві
Статус: Offline
| йти до мети і колись дедукція вам підкориться. не задирайте носа, який я шерлок Холмс, який я гарний, розумний, нагадуєш зухвалу дитину, розбещену, фу не приємно розмовляти
|
|
| |
FANTOM | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Взагалі проти Полонного нічого немаю
...Что я здесь делаю? И зачем?...
|
|
| |
Rubmaz | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 18 |
Підполковник
| Буба не вміє не ображатись!Так як і відповідати на запитання та вести дискусію!Мабуть в своїй шкільній не успішності,також,звинувачував учителів!!! Яким,дореччі,не так і просто знаходити спільну мову з 25 учнями,де кожин є маленьким громодянином із властним почуттям гордості!
|
|
| |
БУБА | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 19 |
Генерал-майор
Група: Депутати
| Quote (kentavr2037) фу не приємно розмовляти Ще б написали: "ФУ ПРАЦІВНИЙ!" ))) Звісно, вам не приємно зі мною "розмовляти", бо в процесі дискусії я намагаюсь змусити вас ДУМАТИ над тим що пишете. А наскільки вдалось зрозуміти - це не природній для вас процес, який створює дискомфорт, тому вам і не приємно...
|
|
| |
yarem | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 20 |
Полковник
| Quote (FANTOM) Взагалі проти Полонного нічого нема Правильно Сергію, Полонне хороше місто.
|
|
| |
БУБА | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 21 |
Генерал-майор
| Quote (kentavr2037) ваші пости, нагадують самовпевненого індика - маєте просто не керовану фантазію... Навіть не знаю, добре це чи погано. Поділіться будь-ласка асоціаціями між текстовим повідомленням і живою твариною (індиком).? Rubmaz, я рідко ображаюсь. Особливо на конструктивну, аргументовану критику, скажу більше - я її ціню. Але такої, нажаль, я від вас не отримував, як і толкових, змістовних постів.
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 22 |
Полковник
| НІ ви хочете, хоч якось підтримати рейтинг сайту, а то тільки БУБУ та БУБУ
|
|
| |
Oksanka | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 23 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| І я перепрошую, але коли акцентують на тому, що здається, ніби в місті живуть САМІ ДИБІЛИЮ, - погодьтесь це ображає відповідно кожного жителя! І ще: мені особисто неприємно коли мою школу називають задрипаною!!!!! Так, можливо, порівняно зі столичними гімназіями вона і здається такою, але для кожного своя рідна школа найкраща і з цим потрібно рахуватися!!!
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 24 |
Полковник
| на червоний колір кидається індик
|
|
| |
БУБА | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 25 |
Генерал-майор
| Рейтинг - це друга сторона медалі. Є і інші інструменти для впливу на нього. Стосовно обдуманих постів, то так просто обєктивно (про апостроф не забуваю - просто лінуюсь...)) ) склалось, що сайт та форум напрацьовує собі імідж незалежного, обєктивного (про апостроф ви в курсі...), обгрунтованого висвітлення подій та викладення думок. Ключовими принципами на форумі зокрема, є: доцільність, актуальність та обгрунтованість, я неперервно на цьому акцентую увагу. Вважаю, що завязавши (не забуваємо про апостроф) обгрунтовану дискусію по актуальним темам, тим самим разом ми зможемо підвищити інтерес до нашого сайту та форуму...
|
|
| |
FANTOM | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Це моя можливо субэктивна думка
...Что я здесь делаю? И зачем?...
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 27 |
Полковник
| (підвищити інтерес до нашого сайту та форуму...) та ні просто ніхто не хоче зв'язуватися з високо мірними брехливими деякими форум-чанами
|
|
| |
Rubmaz | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:46 | Повідомлення # 28 |
Підполковник
| kentavr2037, До реччі!Буба це і є адмін!Буба,як завжди,спригнув із теми і побіг задовільняти своє єго!
|
|
| |
Oksanka | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 29 |
Генерал-майор
| До речі, а FANTOM - це часом не Анатолій?
|
|
| |
Oksanka | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 11:47 | Повідомлення # 30 |
Генерал-майор
| Бувають і такі ситуації. Так, наприклад, мені було неприємно спілкуватися із rubmaz.
|
|
| |