| lipiali90 | Дата: Неділя, 24.08.2025, 13:54 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Маю давнє бажання пошити власноруч кілька речей для дому – штори, подушки та, можливо, скатертину. Але от питання: де зараз можна знайти справді широкий вибір якісних тканин для замовлення онлайн? Бо по місту магазини або з обмеженим асортиментом, або з такими цінами, що не надто підходять. Мені важливо, щоб був і вибір, і гарантія якості, і доставка без зайвих проблем. Чи є у вас перевірені варіанти?
|
| |
|
|
| valetka583 | Дата: Неділя, 24.08.2025, 13:56 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Якраз нещодавно мав подібний досвід і можу підказати, де варто звернути увагу. Якщо шукаєш поєднання великого асортименту, доступних цін та гарного сервісу, то рекомендую інтернет-магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ . У них реально величезний вибір: від бавовни та льону до більш специфічних тканин для декору чи одягу. Мені особисто сподобалося, що сайт зручний у користуванні: можна фільтрувати за кольором, складом, призначенням, і відразу бачиш наявність. Ціни адекватні, є оптові й роздрібні варіанти, плюс часто діють акції. Я замовляв тканину для пошиття штор — якість перевищила очікування, а доставка була швидкою й без затримок. Тому сміливо можу сказати: якщо плануєш щось шити й хочеш бути впевненим у результаті, саме там знайдеш усе потрібне.
|
| |
|
|