Цитата LolliiPOP (

)
Підкажіть чи треба знати якісь тонкощі чи можливо нюанси при оформленні туристичної страховки? Мені через пару тижнів треба їхати по справам за кордон, їду вперше тому хочу почути вашу думку.
Пам’ятаю свій перший виїзд і теж переймався страховкою. З досвіду скажу: найголовніше — уважно читати, що покриває поліс. Більшість беруть найдешевший варіант, типу та шо та страховка, я ніколи не хворію, зі мною нічого не трапиться, а потім з’ясовують, що стоматологія чи страхування активних видів спорту не входять. Якщо навіть не плануєш кататися на лижах чи займатись спортом — все одно краще мати покриття на випадок травми. Ще раджу звернути увагу на ліміт суми покриття — 30 тисяч євро зазвичай достатньо, але якщо їдеш надовго, можна взяти й більше.
Я завжди оформляю онлайн, бо це швидше і можна почитати відгуки. І ще один лайфхак — зберігай поліс не тільки в телефоні, а й надсилай собі на пошту або в хмару. І, звісно, якщо хочеш розібратись детальніше, ось корисна стаття з усіма нюансами — як правильно оформити туристичне страхування https://studway.com.ua/yak-pra....-kordon почитай, думаю щось корисне для себе дізнаєшся.