Міська рада
|
|
Rubmaz | Дата: Вівторок, 24.11.2009, 07:16 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Коли визволимося від узурпатора мера? Хто,зупинить цього злодія?
|
|
| |
Oksanka | Дата: Вівторок, 24.11.2009, 19:22 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| Хм... Цікаво! А можна, щоб ви прокоментували?
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Середа, 25.11.2009, 05:22 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| З великим задоволеням! Будучи головою адміністрації, придбав за державні кошти (наші з вами, як сплатників податків) будинок у всім нам відомого "Слона", який через три місяці продав, а гроші де? Здогадались? А тепер, задумайтесь - здав своє власне авто в оренду міської ради (це щоб ще й за бензин не платити)! Постійно харчується "на шару" у "Сакурі" (знаєм кому належить) та "Янтарі" (це ж тільки "на шару" можна таку мордяку наЇсти), незаконо відбирає земельні ділянки у людей та розпродує їх! Чому? Та, тому що не місцевий і знає що завтра нікому не потрібно в очі дивитись! А ми це все хаваєм, бо тупі! Вибрали собі злодія і терпимо його! Геть злочинця з 1000чолітнього міста! Обирай своЇх!!!
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Середа, 25.11.2009, 23:55 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| на кінець щось по правді почали говорити, але цей мер кажись від Юля Тимошенко партії
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Четвер, 26.11.2009, 06:19 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Ага ж,від цієЇ булочки!Правда спочатку був і від ПартіЇ регіони,але ж злодій там де тепло! Ну,що, оксанка коментарі не сподобались?Чи може скажеш що це брехня? ОБИРАЙ СВОЇХ!!!ГЕТЬ ЗЛОДІЯ З МІСТА!!!РАЗОМ З ЙОГО ПРИБЛУДАМИ!!!
|
|
| |
Oksanka | Дата: Субота, 28.11.2009, 12:05 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| А чому така налаштованість проти мене?! Те, що я попросила коментарів - професійна звичка. Чи я намагалась вам щось протиставляти чи перечити?! До речі, якщо не секрет, за кого ви голосуватимете 30 травня?! За наших?! А чи може за представників блоку Юлії Тимошенко?!!!
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Неділя, 29.11.2009, 06:27 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| НіякоЇ налаштованості на вас не маю!Лише на злодіїв міста!Голосувати буду за молодих,честних та справедливих людей з правдивою освітою і не рекетирів(у менулому)!!! ОБИРАЙ СВОЇХ!!!
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 07:01 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Недавно спостерігав,як наш мммер,знімав в красилові місцевих повій!Цікаво було!Іншим разом зробимо фото спеціально для Нового шляху!
|
|
| |
БУБА | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 09:48 | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
Група: Депутати
| По суті, такі питання стосуються його особистого життя і ніяким чином не впливають на якість виконання ним своїх функціональних обовязків на посаді мера. Як на мене, то скандали "аля Моніка" не варті уваги, бо не мають відношення до роботи.
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Вівторок, 08.12.2009, 06:53 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| БУБА, Мають і пряме!Людина яка веде аморальний стиль життя не може бути мером 1000нього міста!
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 08.12.2009, 09:47 | Повідомлення # 11 |
Генерал-майор
| А людина, яка двічі була засуджена - президентом???
|
|
| |
evo4k@ | Дата: Середа, 09.12.2009, 20:39 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Голубчику RUMBAZ, це ж треба мати таку манію, щоб дозволити собі при такій жахливій безграмотності висловлювати свої думки вголос! Ти пишеш, що у тебе безсоння від місцевої влади? А я тобі, "як лікар лікарю" скажу, що у тебе хвороба! Діагноз! Скоріше всього прихована шизофренія. Ти, голубчику, краще б узяв українську граматику та вивчив правила. Сором у твої 37 років не знати, що перед "що" треба ставити кому, а слово "чесний" в українській мові пишеться без "т", а "минуле" пишеться не через "е", а через "и". Тобто, кому-кому, а тобі так точно ніколи не змінити влади, бо ти неосвічений і безграмотний "голубчик". Слухай, а може, домовимось за помірну плату я дам тобі декілька уроків? Проте, ні. Якщо ти до тридцяти семи років не навчився, то вже на тобі можна поставити хрест. Та й краще із Розумним втратити, ніж із таким тупеньким, як ти, знайти. І хто ти такий, щоб судити про Розумного, про Тимошенко. У свої 37 ти нікчема. Просто нікчемний гарлапан, який ночами сидить в Інтернеті, а вдень, найімовірніше, спить. Не здивуюся, якщо ти до цього часу сидиш на шиї у батьків або в дружини. Так що, голубчику, знаю напевне, що твої теревені впливають лише на таких, як ти, тупеньких. А загалом, читай мої повідомлення і безкоштовно вчи рідну українську мову. Па-па!
|
|
| |
БУБА | Дата: Четвер, 10.12.2009, 17:25 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
| evo4k@, ви так різко увірвалися на форум... ))) І одразу цілеспрямовано і хвацько взялись "шматувати" одного з учасників. В мене закралась підозра, що ви зробили це за дорученням або у якості підтримки когось... Але байдуже з яких причин ви втягнулись у полеміку, головне щоб одним постом не обмежились і таки дозволили декому "підтягтись" по граматиці та пунктуації.
|
|
| |
evo4k@ | Дата: Четвер, 10.12.2009, 18:39 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| :p Алльо-о! RUMBAZ, підйо-о-м! Не спати! Що ти вже сьогодні зробив корисного для свого міста? Нічого? Але ж ти так турбуєшся про нього? А, ти відшукав ще одну брудну "шнягу" на мера? І про Юлю почув ще одну плітку? Втомився? Ні? У свої 37 ти ще повний сил! Ну молодець, успіхів тобі у збиранні бруду. Шкода, що ти не звільняєш від бруду вулиці свого такого любимого міста. А то, я думаю, ми б усією громадою поклопотали за тебе ( щоб у міській раді тобі знайшли місце двірника - це якраз того, що місто наше від бруду звільняє). Хоча не думаю, що ти здатний на фізичну роботу. Та й на розумову також, зважаючи на твій 15-річний рівень у твої 37. До зустрічі, голубчику. :p
|
|
| |
Rubmaz | Дата: П'ятниця, 11.12.2009, 07:01 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| Quote (evo4k@) Оксанка, я тебе знаю. Не інакше як Кам'янець-Подільський філологічний або журналістика? Так? Так,так!Ти ж її туди влаштував,комуняка-хабарницький!
|
|
| |