|
Діабет 2 типу: хто знайшов спосіб реально стабілізувати стан
|
|
| copywritingnumber1 | Дата: Четвер, 27.11.2025, 02:17 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Всім привіт. Маю діабет 2 типу й вже втомився від постійних стрибків цукру. Те, що читаю в інтернеті, тільки більше заплутує — особливо щодо того, якою повинна бути дієта діабетика 2 типу. Хочу знайти місце, де допомагають не «загальними порадами», а справді працюють із причинами. Якщо хтось має позитивний досвід — поділіться, будь ласка.
|
| |
|
|
| jack19jones1991 | Дата: Четвер, 27.11.2025, 02:18 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Усі поради суперечили одна одній, а цукор як стрибав, так і стрибав. Єдине місце, де мені реально допомогли, — клініка BROVKO. У них є тримісячна програма лікування діабету 2 типу, дуже продумана і результативна. Ось посилання: https://brovko.clinic/three-m....iabetes Що мені сподобалось: підхід комплексний. Тобто вони не просто кажуть «їжте менше солодкого», а розбираються в тому, як працює твоє тіло, які продукти впливають на обмін речовин, що саме провокує стрибки. Мені пояснили основні принципи дієти діабетика 2 типу, підібрали раціон, коригували його кожні два тижні й слідкували, як реагує організм. Перші стабільні результати я побачив уже за кілька тижнів. Раджу від щирого серця — це варте уваги.
|
| |
|
|
| copywritingnumber1 | Дата: Четвер, 27.11.2025, 02:19 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Дуже тобі вдячний! Переглянув сайт — виглядає справді професійно. Те, що вони працюють із причинами і роблять акцент на індивідуальній дієті, — для мене головне. Запишуся, думаю, це хороший шанс нарешті взяти все під контроль. Дяку
|
| |
|
|