Потрібен чоловічий гель для душу
|
|
azayapicoh30 | Дата: П'ятниця, 11.07.2025, 18:16 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Вітаю. Хлопці, підкажіть, хто чим користується для душу? Шукаю новий гель, бо набридло те, що продають у супермаркетах — запахи одноманітні, ефекту майже ніякого. Хочеться знайти щось дійсно свіже, з приємним ароматом, щоб підходило для щоденного використання.
|
|
| |
uximlegendary041 | Дата: П'ятниця, 11.07.2025, 18:20 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Хай. Я користувався звичайними гелями, але з часом почало дратувати: запах одноманітний, шкіра суха та відчуття свіжості на пару хвилин. Почав шукати щось краще і випадково натрапив на гель для душу https://mariefreshcosmetics.com/catalog....wer_gel від Marie Fresh Cosmetics. Вирішив спробувати, і тепер не хочу нічого іншого. Дуже приємний аромат — чоловічий, але не задушливий. Добре очищає, не сушить шкіру і справді дає відчуття бадьорості, особливо зранку. Використовую вже більше місяця — витрачається економно, а ефект тримається. Якщо хтось теж в пошуках нормального гелю — рекомендую Marie Fresh Cosmetics
|
|
| |
abramovskiji578 | Дата: Неділя, 17.08.2025, 18:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я б теж порадив звернути увагу на варіанти поза супермаркетами — там часто й ціна/якість краща, і вибір цікавий 🌿🚿 ✅ Варіанти гелів для душу
Натуральні бренди- Weleda, Dr. Konopka’s, Planeta Organica – вони з ефірними оліями, без агресивної хімії. Дуже ніжні до шкіри й пахнуть натурально.
Преміум-аромати- Rituals, L’Occitane, Molton Brown – справжній спа-ефект, але й ціна вища.
Спортивні та свіжі- Adidas, Nivea Men, Fa Sport – класика для тих, хто любить охолоджуючий та енергійний аромат.
Українські виробники- Яка, Green Pharmacy, White Mandarin – доступні, з приємними трав’яними або фруктовими запахами, часто без SLS.
📍 Де купити
- Онлайн: Makeup.ua, Rozetka, Parfums.ua – величезний вибір і легко порівняти ціни.
- Аптеки: часто продають натуральні серії (Uriage, Avene).
- Бутики косметики: The Body Shop, Lush.
|
|
| |