Неділя, 21.12.2025, 10:09
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шукаю реальний шкіряний гаманець: який обрати, щоб не розвал
serhiikovalskiДата: Вівторок, 16.12.2025, 17:22 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Останні пару років ловлю себе на думці, що з гаманцями мені катастрофічно не щастить. Береш ніби шкіряний, виглядає нормально, а через пів року — заломи, нитки лізуть, форма пливе. Не хочеться міняти цю дрібну, але важливу річ щороку, бо звикаєш. Може, я щось не так обираю, або нормальні гаманці зараз реально рідкість?

yuriy_hrynevskyДата: Вівторок, 16.12.2025, 17:23 | Повідомлення # 2
Сержант
Та ж історія була. Я довго брав “середній сегмент”, думав — навіщо більше. А потім зрозумів, що проблема не в ціні, а в підході. Коли гаманець зроблений масово, там все про швидкість, а не про те, як він старітиме. З нормальної шкіри він з часом стає навіть цікавішим, а не розлазиться.

serhiikovalskiДата: Вівторок, 16.12.2025, 17:23 | Повідомлення # 3
Сержант
Оце якраз те, що мені відгукується — щоб річ старіла нормально, а не виглядала вбитою. Бо гаманець — це ж не аксесуар “на фото”, він щодня з тобою. Дякую, гляну, може цього разу пощастить знайти той самий, надовго.

viktorkoroviakДата: Вівторок, 16.12.2025, 17:25 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я теж колись на цьому обпікся і почав дивитися саме на майстерні, а не бренди. Важливо, щоб шкіра була товста, нормального дублення, і щоб шви були акуратні, без поспіху. Натрапив якось на добірку українських шкіряних гаманців, де це реально відчувається.
Ось, наприклад, тут можна подивитись варіанти: https://klamra.com.ua/leather-wallets/
Не реклама, просто видно, що речі роблять руками, а не “на тираж”. І дизайн спокійний, без крику. Такі гаманці з часом тільки набирають характеру

yuriy_hrynevskyДата: Вівторок, 16.12.2025, 17:26 | Повідомлення # 5
Сержант
Плюсую. Краще один нормальний, ніж три “тимчасових”. PS: ще й приємно, коли річ зроблена у нас, а не безликий конвеєр.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: