Sattelit-Супутникове ТБ
|
|
NINA_RICHI | Дата: Четвер, 10.07.2008, 16:37 | Повідомлення # 16 |
Майор
Група: Справжні Полончани
Статус: Offline
| а в мене skyon якийсь)))))
|
|
| |
Kopernikus | Дата: П'ятниця, 11.07.2008, 07:17 | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
Група: Депутати
| Quote (NINA_RICHI) а в мене skyon якийсь))))) Яка саме модель?
|
|
| |
NINA_RICHI | Дата: П'ятниця, 11.07.2008, 10:57 | Повідомлення # 18 |
Майор
| DSR 2300
|
|
| |
Kopernikus | Дата: П'ятниця, 11.07.2008, 16:08 | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
| Яка прошивка стоїть?
|
|
| |
NINA_RICHI | Дата: Вівторок, 15.07.2008, 20:52 | Повідомлення # 20 |
Майор
| можна щось полегше спитати,я сеодно нічого не розумію в цьому,для мене головне щоб всі канали показували))))
|
|
| |
Kopernikus | Дата: Середа, 16.07.2008, 11:26 | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Quote (NINA_RICHI) можна щось полегше спитати,я сеодно нічого не розумію в цьому,для мене головне щоб всі канали показували)))) Просто прошитий тюнер вiдкриває кодованi програми!
|
|
| |
vlad_chyzh | Дата: Понеділок, 18.08.2008, 17:45 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
Група: Місцеві
| В мене стоїть Опенбох - Икс-8100, задоволенний
|
|
| |
viktor | Дата: Четвер, 20.11.2008, 13:15 | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| Quote Ги-ги...А що,Dream такий бездоганний,що непотребує настройки. Скільки людей стільки ж думок. Але тяжко прирівнювати ресівери які стоять на різних сходинках. Openbox 8xxx це звичайний ресівер на проці STi5518, а Dreambox DM500S має на борту лінукс і процик IBM. І за допомогою скріптів і плагінів можна з Dreamboxа що хоч сконфігуріровати. Головне мати прямі руки. Quote я чув що орігинальні роблять в Німеччині,а фабули в Китаї!! Оригіналів вже більше року немє. Мені попадались чотири розробки дрімів. Дві з яких офіційно в робочий час зроблені а інші дві після роботи тими же китайцями. І всі вони бездоганно працюють, якщо їх правильно перепрошити.
|
|
| |
Kopernikus | Дата: Субота, 29.11.2008, 23:52 | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Quote (viktor) Скільки людей стільки ж думок. Але тяжко прирівнювати ресівери які стоять на різних сходинках. Openbox 8xxx це звичайний ресівер на проці STi5518, а Dreambox DM500S має на борту лінукс і процик IBM. І за допомогою скріптів і плагінів можна з Dreamboxа що хоч сконфігуріровати. Головне мати прямі руки. Вiтя ти правильно пишеш.Але в нашому дiлi главне шо,канешно EMU i один чорт,який процесор i на базi якої операцiйної системи працює. Главне робочi канали.Подивись напр. софт 5.45 вiд Openbox-це останнiй за листопад. А платити бльше за одну й ту саму музику,смисла ноль. Нiщо не поверне напр.Digital+ чи Premiere,то про який(ЯЩИК МРIЙ) йдеться.
Повідомлення відредагував Kopernikus - Неділя, 30.11.2008, 00:02 |
|
| |
viktor | Дата: Неділя, 30.11.2008, 18:31 | Повідомлення # 25 |
Лейтенант
| А хто каже платити більше. Просто щоб опен міг робити хоть відсоткі 20 те що дрім, то йому треба докуплювати різні приблуди, а вони не дешево коштують. Яким ресівером ти можеш залізти в камп, витягнути фільм і дивитись на єкрані телевізора. Писати на камп фільми. Продивлюватись погоду. З кампа писати повідомлення які відображаються на єкрані тв. І це досить не все що може дрім.Quote А платити бльше за одну й ту саму музику,смисла ноль. По перше музика не одна і таж сама. Хто має дрім той може підтвердити. Наприклад ключі я можу оновлювати натиском двух кнопок на пульті не відєднуючи ресівера. Чому водії мерсів, ауді чи навіть ланусів не пересядуть на коні - мцзика одна і та сама, їхати з пункту А в пункт В.
|
|
| |
Kopernikus | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 23:40 | Повідомлення # 26 |
Лейтенант
| То хай твiй Dreambox вiдкриє бiльше каналiв чим Open.?
|
|
| |
viktor | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 18:18 | Повідомлення # 27 |
Лейтенант
| Я бачу, що даремно сперечаємось якщо дрім для вас загадка. Quote То хай твiй Dreambox вiдкриє бiльше каналiв чим Open.? В разів чотири більше чим опен.
|
|
| |
Kopernikus | Дата: Середа, 03.12.2008, 12:14 | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
| Через шару?
|
|
| |
viktor | Дата: Середа, 03.12.2008, 19:28 | Повідомлення # 29 |
Лейтенант
| Плагін для онлайн оновлення ключів HackSat Key Downloader v9 для dreambox500
|
|
| |
NINA_RICHI | Дата: Понеділок, 13.04.2009, 23:24 | Повідомлення # 30 |
Майор
| в мене такий канал афігенний появився COMEDY TV -круглосуточно Камеди клаб)))))
|
|
| |