Вівторок, 17.03.2026, 00:36
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Где купить гриль с широким выбором аксессуаров?
olegsolovey39Дата: Четвер, 07.03.2024, 13:34 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Привет, друзья! Интересует вопрос выбора гриля с большим выбором дополнительных аксессуаров. Планирую приобрести гриль для своего сада и хотелось бы иметь возможность дополнить его различными приспособлениями для удобства и разнообразия приготовления блюд. Если кто-то знает магазины или компании, где можно приобрести гриль с широким ассортиментом аксессуаров, поделитесь, пожалуйста, информацией!

freep187Дата: П'ятниця, 08.03.2024, 10:28 | Повідомлення # 2
Сержант
Нагороди: 1
Всё конечно зависит от бюджета, но если вопрос цены не стоит, тогда выбирайте Weber - один из лучших в мире брендов садовых грилей, да и комплектующих к ним огромный выбор.

alexlupin777Дата: П'ятниця, 08.03.2024, 11:30 | Повідомлення # 3
Сержант
В магазине грилей Grillmag я обнаружил великолепный выбор грилей Berghoff. Berghoff - это бренд, который известен своим инновационным подходом к производству кулинарного оборудования, и я был рад увидеть его представителей в ассортименте магазина. Грили Berghoff отличаются стильным дизайном, высоким качеством материалов и превосходными характеристиками. В магазине Grillmag https://grillmag.shop/ru/berghoff-grilli/ представлены как угольные, так и газовые модели грилей Berghoff, что позволяет каждому клиенту найти оптимальный вариант. Профессиональные консультанты магазина с удовольствием помогут вам выбрать подходящий гриль Berghoff, исходя из ваших потребностей и предпочтений. Я приобрел здесь гриль Berghoff и остался полностью доволен своим выбором.

hofmanndastinДата: Вівторок, 25.02.2025, 22:13 | Повідомлення # 4
Рядовий
Та зараз можна купити все, що завгодно. Нема проблем в асортименті. Були б гроші) Я нещодавно переїхала до Дніпра, магазинів та ТРЦ ще не знаю. Чоловікові треба було купити подарунок на річницю. Він давно хотів аерогриль. Замовляла на Розетці з доставкою до офлайну пункт видачі в Дніпрі https://bt.rozetka.com.ua/ua/airgrills/c81089/ . Забрала наступного дня, після замовлення) Добре, що є інтернет-магазини. Можна швидко знайти будь-який товар та порівняти ціни на багатьох сайтах.

petrpetr_80Дата: Четвер, 03.07.2025, 17:01 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Кожен успішний заклад громадського харчування потребує сучасного та надійного обладнання. Компанія GASTRO24 пропонує вам широкий вибір професійних пристроїв для кухні, які відповідають найвищим стандартам якості та безпеки. Гриль прижимний https://gastro24.com.ua/teplovo....zhimn-e - невід'ємна частина будь-якої кухні, яка дає змогу швидко та легко готувати смачні страви без зайвих зусиль. Притискні грилі мають ергономічний дизайн і високу ефективність, що робить їх ідеальним вибором для професійних кухарів і домогосподарок. Сучасні прилади дають змогу готувати страви різної складності - від соковитих стейків до смачних сендвічів - швидко та безпечно, зберігаючи всю смакову насиченість і корисні властивості продуктів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: