Неділя, 30.08.2026, 01:33
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де краще купити квитки Харків Варшава
HzBoyДата: Неділя, 19.04.2026, 18:47 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені потрібно терміново виїхати до Варшави з Харкова на наступному тижні. Шукаю надійного перевізника, щоб автобус був у хорошому стані та не зламався в дорозі. Де зараз краще купувати квитки - онлайн чи все ж таки їхати на автовокзал? Який рівень комфорту в сучасних автобусах на таких довгих маршрутах? Чи є нічні рейси, щоб більшу частину шляху просто проспати?

misterbicipsДата: Неділя, 19.04.2026, 18:57 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Для поїздку у Варшаву я вже давно не ходжу на каси вокзалів, бо це просто трата часу в чергах. Останні кілька разів бронював через Prosto Bus Plus, там інтерфейс зрозумілий і квитки приходять на пошту миттєво. Мій https://prostobus.net/reys/avtobus-harkiv-varshava/ автобус Харків Варшава був досить новим, салон чистий, навіть запаху солярки не відчувалося. Дуже зручно, що можна вибрати місце біля вікна, щоб не заважали сусіди, коли виходять. Водії адекватні, не грубили, спокійно пояснювали всі моменти щодо проходження митного контролю. В автобусі було багато місця для ніг, що для мене дуже важливо, бо дорога займає майже добу. Обов'язково візьміть з собою щось перекусити, бо ціни на заправках у Польщі вже трохи вищі, ніж у нас.  Якщо плануєте поїздку на вихідні, то бронюйте хоча б за два тижні, бо місця розлітаються дуже швидко. Мені такий варіант подобається найбільше через відсутність зайвих пересадок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: