Понеділок, 02.03.2026, 17:13
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи впливає процедура на майбутню вагітність
makartaranovsДата: Середа, 25.02.2026, 13:49 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу мати дітей у майбутньому, але зараз не готова. Дуже переживаю що процедура може вплинути на можливість завагітніти потім. Хтось може поділитися досвідом або дати пораду як мінімізувати ризики?

kozeevkiril269Дата: Середа, 25.02.2026, 20:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Це один з найважливіших і найчастіших запитань і дуже добре що ти думаєш про це заздалегідь - значить підходиш до питання відповідально. При сучасних методах і кваліфікованому лікарі переривання вагітності не чинить суттєвого впливу на репродуктивну функцію - це підтверджується міжнародною медичною практикою і великою кількістю жінок які після цього мали здорових дітей. Ризики для майбутньої фертильності зростають при ускладненнях - а вони частіше виникають при пізньому зверненні або в клініках з недостатньою кваліфікацією персоналу. Саме тому вибір правильного місця і своєчасне звернення - це не просто зручність а реальна турбота про своє здоров'я в майбутньому. Перед тим як визначитися з клінікою читала ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ там є медично достовірна інформація без маніпуляцій і страшилок. Лікарі Світлани відповіли на всі мої запитання про наслідки чесно і докладно - без перебільшень в жодну сторону. Після контрольного огляду лікар підтвердила що все добре і дала рекомендації щодо подальшого планування.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: