|
Перевезення вантажів у районі Позняки
|
|
| azayapicoh30 | Дата: Понеділок, 13.10.2025, 11:48 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Вітаю! Хочу дізнатися, чи може хтось порадити перевірену компанію для вантажних перевезень у районі Позняки. Потрібно перевезти офісні меблі та техніку, тому важливо, щоб усе було виконано акуратно, без затримок і з дотриманням домовленостей. Також цікавить, чи пропонують додаткові послуги, наприклад, допомогу вантажників або пакування речей. Буду вдячний за будь-які рекомендації та відгуки про якість сервісу.
|
| |
|
|
| garrymccallum115 | Дата: Понеділок, 13.10.2025, 11:53 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Вітаю! Нещодавно користувався послугами компанії https://movex.kiev.ua/uk/gruzoperevozki-poznyaki.html саме для перевезення офісу в районі Позняки, і залишився повністю задоволений. Команда приїхала вчасно, все зробили швидко та акуратно, без жодних пошкоджень. Особливо сподобалося, що працівники компанії самостійно організували процес пакування, розвантаження й навіть розстановку меблів на новому місці. Ціни в них помірні, без прихованих доплат, а ставлення до клієнта – максимально ввічливе та професійне. Видно, що компанія має досвід і цінує свою репутацію. Тому можу сміливо рекомендувати MovEx усім, хто шукає якісне перевезення на Позняках.
|
| |
|
|