HzBoy | Дата: Середа, 27.08.2025, 20:45 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Привіт усім! Я нарешті зважилася на ремонт у квартирі і хочу поставити натяжні стелі. Але так багато компаній, що розбігаються очі. Хтось уже замовляв стелі в Україні? Хочу знайти не тільки красиво, але й якісно, щоб без сюрпризів. Поділіться, де реально варто замовляти і на що звертати увагу?
|
|
| |
la2217596 | Дата: П'ятниця, 29.08.2025, 07:21 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Коли ми з дружиною робили ремонт у приватному будинку, знайомі порадили звернути увагу на натяжні стелі Briton https://www.briton.com.ua/ і я дуже вдячний за цю рекомендацію. По-перше, вартість приємно здивувала – ціни дійсно від виробника, без націнок. По-друге, монтаж був швидким і максимально чистим, що для нас було важливо, адже ми вже жили у будинку й не хотіли жити серед будівельного безладу. Команда майстрів працювала професійно, зробила все за один день, і результат вийшов чудовий. Тепер у нас у вітальні стильна глянцева стеля, яка візуально робить простір більшим і додає світла. Дуже приємно, що Briton надає гарантію – відчувається, що компанія впевнена у своєму продукті. А ще я дізнався, що можна навіть стати офіційним дилером цих стель, і це виглядає цікавою можливістю для додаткового заробітку.
|
|
| |