Понеділок, 23.12.2024, 00:21
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дизайн для мого готелю потрібен
viktorovnauliana711Дата: Четвер, 24.10.2024, 22:02 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Які критерії ви вважаєте найважливішими при виборі архітектурної студії для розробки дизайну вашого нового готелю? Чи враховуєте ви портфоліо, стиль роботи, досвід у створенні комерційних приміщень чи відгуки попередніх клієнтів? Поділіться, будь ласка, своїми думками про те, які аспекти є для вас пріоритетними, адже це допоможе знайти фахівців, які дійсно відповідають вашим вимогам.

kircenkotamaraДата: Неділя, 27.10.2024, 10:39 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Я давно шукала студію, що могла б створити інтер'єр, який був би не тільки сучасним, а й максимально комфортним. І, нарешті, я знайшла її! Makhno Studio просто підкорила мене своєю майстерністю, і проєкт 8SUN Resort https://makhnostudio.com/uk/project/8sun-resort/ став для мене справжнім відкриттям. Професійний підхід, глибоке розуміння побажань клієнта і просто фантастичне вміння створити щось абсолютно нове – це те, що я отримала, співпрацюючи з ними. Завдяки їм моя ідея інтер’єру набула глибини, особливого шарму та гармонії з природою. Дуже рада, що обрала саме їх, і впевна, що результат їхньої роботи перевершить ваші очікування, як перевершив мої!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: