dm3481720 | Дата: Середа, 26.06.2024, 07:15 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Доброго дня! Планую придбати новий мотошолом і шукаю надійний мотомагазин з великим асортиментом. Порадьте, будь ласка, де можна знайти якісні шоломи, які відповідають усім стандартам безпеки. Важливо, щоб шолом був не тільки безпечним, а й комфортним для тривалих поїздок. Також цікавить, чи є можливість приміряти різні моделі в магазині перед покупкою. Буду вдячний за будь-які рекомендації щодо магазинів, де ви самі купували шоломи або чули гарні відгуки від знайомих. Наперед вдячний за допомогу!
|
|
| |
Maks | Дата: Середа, 26.06.2024, 22:50 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Як досвідчений мотоцикліст, завжди шукаю найкраще спорядження для своєї безпеки https://motodom.ua/ua/motoekipirovka/helmets/ Мій останній візит до мотомагазину Motodom був присвячений покупці нового шолома, і я не міг бути задоволенішим. Вибір шоломів тут просто вражає: різноманітні кольори, форми та розміри. Персонал дуже уважний і професійний, допомогли визначитись із вибором, враховуючи всі мої побажання. Особливо відзначу якість обслуговування – все швидко і без зайвих зусиль. Якщо шукаєте надійний шолом, Motodom – саме те місце, куди варто звернутися.
|
|
| |