Четвер, 26.12.2024, 08:09
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
пульт від кондиціонера
dm3481720Дата: Понеділок, 03.06.2024, 19:18 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, де можна придбати пульт від кондиціонера в інтернеті. Мій старий пульт вийшов з ладу, і тепер я в пошуках нового. Хотілося б знайти магазин з широким асортиментом і хорошими відгуками. Можливо, хтось вже замовляв такі пульти і може порекомендувати надійного продавця? Буду вдячний за будь-які рекомендації. Дякую!

MaksДата: Понеділок, 03.06.2024, 19:25 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Купував пульт від кондиціонера на сайті pulti і залишився дуже задоволений сервісом та якістю товару https://pulti.ua/uk/kondicionery/ Сайт має зручний інтерфейс, що дозволяє швидко знайти потрібний пульт і оформити замовлення. Доставка була швидкою, а товар прийшов добре упакованим і повністю справним. Пульт чудово підходить до мого кондиціонера, всі функції працюють бездоганно. Радий, що звернувся до цього магазину і обов'язково рекомендую його іншим.

oliasaira87Дата: П'ятниця, 07.06.2024, 21:46 | Повідомлення # 3
Рядовий
А как правильно выбрать модель, если такие кондиционеры уже не выпускаются?

likawedeewaДата: П'ятниця, 07.06.2024, 21:52 | Повідомлення # 4
Рядовий
А какой пульт подойдет на Кондиціонер COOPERHUNTER CH-S09FTXTB2S-NG https://bt.rozetka.com.ua/ua/air_conditioners/c80133/page=5/ ? Или где можно купить оригинал? В Розетке я что-то не нашла.
Самое обидное, что кондиционер у нас всего месяц - новый, отлично холодит. Но пульт съела собака(( Не досмотрели.
Теперь нужно найти оригинальный.

Повідомлення відредагував likawedeewa - П'ятниця, 07.06.2024, 21:52

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: