Смішна тема ))) Ділимось гумором )))
|
|
_Олександр_ | Дата: Субота, 22.12.2012, 22:54 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Дуже люблю гумор. Він продовжує життя і вносить барви у річеньку буденності. Багато насолоди і сміху я беру з журналу «Дніпро» Хочу поділитись своїм улюбленим : У ювелірний магазин забрів якось Микита, задумавшись (бо йшов один), а не щоб щось купити. До нього й каже продавець, Що звалася Іришка: «Звернітъ увагу, покупець, - у нас сьогодні знижка. Відсотків цілих двадцять п'ять ви зекономте нині, я раджу вам кулон придбать в презент своїй дівчині» «Нормальна знижка - справді так», - Микита аж зітхае i додає враз сумно так: «Та дівчини не маю». Іришка дівчина була самотня та кмітлива, тож зразу в наступ i пішла: «Цеж як таке можливо? Ви гарний в профілі i у фас, нечоловік, а мрія, чом дівчини нема у вас, ніяк не зрозумію?» Микита зовсім засмутнів, став темним, як хмаринка: «Я б мати дівчину хотів -Не дозволяе жінка!»
|
|
| |
awtoroad | Дата: Четвер, 19.05.2016, 11:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| obaldet!
|
|
| |
klarisiana | Дата: Субота, 20.01.2018, 17:09 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| - Алло, поликлиника? Могу я записаться на приём к врачу? - Можете, но у нас очередь на месяц вперёд. - А откуда эти люди знают, чем они будут болеть через месяц?
|
|
| |
hilefina | Дата: Середа, 11.09.2019, 14:55 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Простейший способ затроллить девочек из инстаграма, выложивших групповое фото, - задать в комментариях вопрос: "А страшненькую как зовут?.."
|
|
| |
evlampia1970 | Дата: Четвер, 26.09.2019, 19:13 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| hilefina, актуально и смешно)))
|
|
| |