Вчителі м. Полонне
|
|
Rubmaz | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 07:26 | Повідомлення # 31 |
Підполковник
Група: Місцеві
Статус: Offline
| Вчителі лижуть .... місце мажорам!Але їх можна зрозуміти,всі вони люди і не при великих зарплатах,тому і намагаються таким чином вирішити свої проблеми!
|
|
| |
БУБА | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 10:33 | Повідомлення # 32 |
Генерал-майор
Група: Депутати
| Quote (Rubmaz) Буба лише провокує на тупість Ага! А ви "ведетесь" і "тупите", перевершуючи усі мої сподівання! Хоча я, радше, не провокую, а підкреслюю...
|
|
| |
Oksanka | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 18:23 | Повідомлення # 33 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| Quote (Rubmaz) Вчителі лижуть .... місце мажорам Це ви про всіх вчителів?!
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 22.12.2009, 09:32 | Повідомлення # 34 |
Генерал-майор
| Швидше за все, це було написано, щоб хоч якось виправдати "успіхи" власного "чада"...
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Неділя, 17.01.2010, 23:12 | Повідомлення # 35 |
Підполковник
| Quote (Oksanka) Це ви про всіх вчителів?! Так! Інша справа, що деякі роблять це вимушено!
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 14:10 | Повідомлення # 36 |
Генерал-майор
| Rubmaz, ви не праві, не можна "усіх під один гребніь...". Є вчителі які не переступають через власну гідність і про яких не можна говорити, що вони плазують перед мажорами. Просто, якщо вам такі не траплялись, це ще не дає права вам так стверджувати. Якщо ж повернутись до теми життя вчительських колективів, то можу сказати, що помітив, як у ЗОШ №3 потихеньку формується міцний кістяк місцевих "регіоналів". Думаю це не кращим чином відображуватиметься на рівні загального розвитку школярів, адже маючи можливість вплинути на виховання потенційного електорату, важко втриматись від спокуси... Цікаво, чи думають над цим батьки учнів?
|
|
| |
Oksanka | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 17:43 | Повідомлення # 37 |
Генерал-майор
Група: Рідня
| Quote (Rubmaz) Quote (Oksanka)Це ви про всіх вчителів?! Так! Оооо, шановний, то у вас дитинство, виявляється, було складним (шкільний період), якщо у вас такі погляди!
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: Вівторок, 19.01.2010, 22:44 | Повідомлення # 38 |
Полковник
| третя школа так тримати
|
|
| |
БУБА | Дата: Середа, 20.01.2010, 11:27 | Повідомлення # 39 |
Генерал-майор
| kentavr2037, ви одобрюєте те що вчителі замість свого першочергового покликання лізуть у політику і при цьому проводять ідеологічну обробку дітей?
|
|
| |
Rubmaz | Дата: Середа, 20.01.2010, 19:55 | Повідомлення # 40 |
Підполковник
| Quote (БУБА) kentavr2037, ви одобрюєте те що вчителі замість свого першочергового покликання лізуть у політику і при цьому проводять ідеологічну обробку дітей? за це потрібно суворо наказувати!
|
|
| |
БУБА | Дата: Четвер, 21.01.2010, 10:08 | Повідомлення # 41 |
Генерал-майор
| От і я про це! А Кентавр дуже навіть "ЗА"! Давайте подумаємо, як можна було б привернути увагу батьків до цієї проблеми, щоб вони могли зреагувати і якось вплинути на ситуацію?
|
|
| |
ГЕРА | Дата: Понеділок, 01.02.2010, 16:54 | Повідомлення # 42 |
Лейтенант
| Проблема в тому, що діти не завжди розповідають батькам про ту політагітацію, яка проводиться у школі. Тому, в першу чергу, тут повинні крок на зустріч зробити батьки.
|
|
| |
БУБА | Дата: Вівторок, 02.02.2010, 11:27 | Повідомлення # 43 |
Генерал-майор
| ГЕРА, справді, такий момент присутній, але думаю це лише тому, що діти ще не усвідомлюють, що таке політична агітація і якою вона буває. Дійсно, у цьому випадку далекоглядність мусять проявити саме батьки. Адже той факт що Анісімов є палким "регіоналом" не маловідомий, а приїзд міністра закордонних справ РФ в ЗОШ №3 не міг бути не поміченим і він надто яскраво підкреслює політичні амбіції керівника школи . Тому звівши всі факти докупи і взявши до уваги президентські передвиборчі перегони не важко збагнути у що потенційно може перетворитись наприклад урок астрономії чи фізики які веде Анісімов в ЗОШ №3. Змоделювавши ситуацію, батькам лиш потрібно перевірити свої підозри, але нажаль через побутові проблеми та особисту заклопотаність мало хто з батьків таким займається...
|
|
| |
ГЕРА | Дата: Вівторок, 02.02.2010, 12:41 | Повідомлення # 44 |
Лейтенант
| Така ситуація не лише в школі №3. Пам'ятаю "помаранчеву революцію", коли біля ДК мітинг був, то Марченко свою школу на замок закрила і пильнувала, щоб хоч ніхто не приєднався до людей, хто бореться за свої права.
|
|
| |
kentavr2037 | Дата: П'ятниця, 26.02.2010, 18:54 | Повідомлення # 45 |
Полковник
| Що будуть розказувати дітям двоє моїх інших однокурсників, які за останні два роки навчання приходили до університету рівно чотири рази - не сесію. Найкращий приклад хабарницького абсурду - набір памперсів, який мені довелося купувати викладачеві.)))(((
|
|
| |