Неділя, 07.09.2025, 10:47
Форум міста Полонне   
Головна | | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи реально в Україні отримати якісну бізнес-освіту без виїзд
serhiikovalskiДата: П'ятниця, 29.08.2025, 17:35 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Місцеві
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
От давно думаю, чи варто їхати вчитися за кордон, якщо хочеш реально прокачати себе в бізнесі. У знайомих досвід різний: хтось кайфує від закордонних MBA, хтось каже, що й тут можна знайти толкові програми. Особисто я сумніваюсь, бо у нас якість освіти часто критикують, але водночас не хочеться кидати роботу і сім’ю заради навчання в іншій країні.

yuriy_hrynevskyДата: П'ятниця, 29.08.2025, 17:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я колись теж так думав. Потім потрапив на кілька семінарів у Києві, і чесно — приємно здивувався. Викладачі реально практики, не просто читають з книжки. Звісно, інфраструктура інша, ніж у тій же Європі, але якщо чесно, головне ж — це досвід і знання, які можна застосувати завтра на роботі.

viktorkoroviakДата: П'ятниця, 29.08.2025, 17:39 | Повідомлення # 3
Рядовий
Можу сказати з власного досвіду — вчитися в Україні цілком реально і не прогадаєш. У нас є школи, які співпрацюють з міжнародними партнерами, наприклад Бізнес-школа КРОК пропонує програми MBA, у тому числі міжнародні https://bs.krok.edu.ua/ Це можливість отримати знання від викладачів, які працюють у бізнесі, і при цьому не залишати країну. У мене колега пішов на General MBA, і каже, що навіть перші модулі вже допомогли змінити підхід до управління командою. Так що питання не стільки у місці навчання, скільки в готовності реально працювати над собою.

serhiikovalskiДата: П'ятниця, 29.08.2025, 17:45 | Повідомлення # 4
Рядовий
О, це цікаво. Я думав, що міжнародні програми в нас тільки формальні, а якщо є партнерство і можна підтягнути рівень без переїзду — то вже плюс.

yuriy_hrynevskyДата: П'ятниця, 29.08.2025, 17:47 | Повідомлення # 5
Рядовий
Згоден. Я ще бачив, що вони проводять різні семінари вихідного дня. Це теж зручно, бо можна спробувати формат і зрозуміти, чи тобі підходить глибше навчання.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: